Sertéskarajból legtöbbször rántott húst készítünk, pedig sokféleképpen tehetjük izgalmasabbá ezt az ételt, Tölthetjük, süthetjük egészben, de szaftos ragut is készíthetünk belőle.

13 fogás karajból a rántott húson túl

Szeletben sült fokhagymás karaj

Szeletben sült fokhagymás karaj

Fotó: Vidék íze

Roston sült karaj uborkával

sertéskaraj, karaj, uborka, roston

Uborkás sertéskaraj roston

Fotó: Németh András Péter / Vidék íze

Parajos sajttal töltött karaj

Sertéskaraj rókagombás vadas mártásban

Sertéskaraj rókagombás vadas mártásban

Sertéskaraj rókagombás vadas mártásban
Fotó: vIDÉK ÍZE/sgy

Sütőtökös raguval töltött rántott karaj

Sütőtökös raguval töltött rántott karaj

Sütőtökös raguval töltött rántott karaj
Fotó: Vidék íze/NAP

Gyöngybabos rozmaringos sertéskaraj

Mustáros karaj kolbásszal, sonkával

Egészben sült fűszeres karaj

Parajjal töltött karajszeletek

Joghurtos karaj bébirépával

Egészben sült karaj póréhagymával

Tejfeles karaj burgonyagombóccal

Tejfeles karaj burgonyagombóccal

Tejfeles karaj burgonyagombóccal
Fotó: Vidék íze/NAP

Sertéskaraj túrókrémes paprikával

karaj, paprika, túró

Sertéskaraj túrókrémes paprikával
Fotó: Vidék íze

 

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.