Adventi készülődés a Vidék ízével – 15 pompás főétel szentestére
Gesztenyés-birsalmás töltött pulyka Egészben sült pulykamell áfonyás kalácspudinggal Szalonnás töltött ponty Mézes-gyömbéres lazac kukoricás bulgurral, citromos tejföllel Borókás harcsafilé pirított diós metélttel Diós morzsában sült kacsacomb zelleres burgonyapürével Gombás sertéskaraj tésztaburokban Parmezános-magos bundás csirkecsíkok Karácsonyi sajtos hal Gesztenyével töltött pulykamell burgonyakrokettel Mandulás rántott pisztráng Áfonyás töltött pulykamell konyakmártással Karácsonyi karajkalács spagettivel Parmezános-diós rántott ponty Sült … Bővebben: Adventi készülődés a Vidék ízével – 15 pompás főétel szentestére
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba