Adventi készülődés a Vidék ízével – 20 vasárnapi pecsenye
Kolbásszal töltött csirkecomb Mustáros karaj kolbásszal, szalonnával, sonkával Csirkecombfilé krumplis bundában Almaágyon sült csülök Citromos sertéssült pirított burgonyával Háromféle sajttal töltött csirkemell mandulabundában, körtekrokettel és színesbors-mártással Hegyaljai betyárpecsenye ducival Pikáns marhapecsenye sárgaborsóval és édesburgonyával Egészben sült fűszeres karaj Disznótoros májas pecsenye Rakott tarja paprikás mártással Egyben sült tarja gyökérpürével Csirkecombok fehérboros-zsályás almával és aszalt … Bővebben: Adventi készülődés a Vidék ízével – 20 vasárnapi pecsenye
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba