Kiskarácsony, nagykarácsony – Megjelent a decemberi Vidék íze
Nem hiányozhat az ünnepi asztalról a leves! Ám, amennyire konkrét étel karácsonykor a kacsa, a hal, a töltött káposzta, vagy a mákos guba, úgy levesben sokan, sokfélét készítenek. Nekik kedveskedünk friss lapszámunkban az alábbi receptekkel: Fácánerőleves borókás-zöldséges piskótával; Húsgombócos, káposztás, tárkonyos bableves; Mediterrán halleves; Promontor-húsleves grízgaluskával, zöldségekkel és marhanyakkal Decemberben megugrik a halfogyásztás, hiszen karácsonykor … Bővebben: Kiskarácsony, nagykarácsony – Megjelent a decemberi Vidék íze
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba