Keverjük össze a fűszereket, aztán jól dörzsöljük be vele a húst, jusson mindenhova. Én egy napra hűtőbe tettem, folpackba csavarva.
Keressünk egy jó nagy tepsit vagy jénait, amiben kényelmesen elfér a hús, a hozzávalókkal együtt. Vágjuk össze a répát, hagymát, szárzellert (halványító), tegyük a tál aljába. Fektessük rá a húst, öntsük alá a sört.
Ha van fedele a tálnak, lehetőleg minél jobban zárjon, esetleg plusz alufólia mehet köré, ha nincs fedele (nekem nem volt), Jól tekerjük be alufóliával. Én 3 rétegben betekertem, kereszt irányban. Lényeg, hogy teljesen le legyen zárva.
Dobjuk be 140 fokra előmelegített sütőbe, és 7-8 órára felejtsük el. Addig lehet babrálni a hozzávalókkal.
Mikor kivettük a sütőből, kicsomagolás után hagyhatjuk még állni egy 20-30 percet, aztán uccu neki, lehet is miszlikre tépni! :D Én külön tálba téptem szét, és mindenki magának locsolgatta a levével.

  • Címkék: