A piskóta készítés:
A tojásokat a cukorral 8-10 perc alatt elektromos habverővel habosra keverjük.
A csokoládét és a vajat felolvasztjuk,majd azzal is tovább keverjük.
A lisztet a sütőporral elvegyítjük és kisebb adagokban hozzá forgatjuk.
A tészta egy részébe bele keverjük a tortadarát.
23×34 cm-es tepsit szilikonos sütőpapírral kibéleljük.
A tortadarás masszát szépen bele kanalazzuk,majd elsimítjuk.
Nagyon vékony réteg lesz,de sütés közben megnő,mint a képen is látható.
A megmaradt csokis masszát elfelezzük és egyenként 1-1 lapot sütünk belőle.
180 fokra melegített sütőben 7-8 perc alatt kisült.
A tészta lapokat kihűtjük.
Krém készítés:
A pudingporokat a cukorral,tejjel simára keverjük,felfőzzük,majd kihűtjük.
A vajjal kihabosítjuk ,a gesztenye masszát,rumaromát hozzá keverjük.
A tejszínt kemény habbá verjük és a krémhez kisebb adagokban hozzá keverjük.
A lapokat a krémmel betöltjük.
Csokimáz készítés:
A cukrot a kakaóporral,vízzel felforraljuk,még melegen a vajat is hozzá keverjük.
Sűrűre főzzük ,rumaromával ízesítjük és a süteményt bevonjuk vele.
A tejszínt kemény habbá verjük és habzsákba töltve kis habrózsákat nyomunk egy-egy kocka közepére.
4-5 órát pihentessük a süteményt hűtőben szeletelés előtt.
Jó étvágyat kívánok hozzá!