Szalonnával bélelt, zöld borsos marharolád uborkás raguval és tört krumplival
A húst kettévágjuk, majd mindkét részt egy centiméter vékonyra kinyitjuk, hogy szép nagy szeleteket kapjunk. Mindkettőt jól kiverjük a klopfolóval. Sózzuk, megszórjuk egész zöld borssal. Kirakjuk a szeletelt baconnel, úgy, hogy kicsit fedjék egymást a szalonnaszeletek. Felcsavarjuk. Két erős alufóliadarabot kikenünk zsírral, egyesével belecsomagoljuk a roládokat. A végüket szaloncukorszerűen összetekerjük. Berakjuk egy tepsibe, öntünk alá … Bővebben: Szalonnával bélelt, zöld borsos marharolád uborkás raguval és tört krumplival
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba