Anyukám fóliában sült húsvéti töltött húsa pikáns mártással, galuskával
Felszeleteljük a húst, kiveregetjük, sózzuk, borsozzuk, és hagyjuk fél órán át állni. Közben a töltelékhez apróra kockázzuk a füstölt tarját, a csemegeuborkát és a főtt tojást, mindezt összekeverjük a reszelt sajttal. Előkészítünk annyi nagyobb darab alufóliát, amennyi hússzeletünk van. Mindegyiket lekenjük olajjal. Rárakjuk a hússzeletet, ráhalmozzuk a tölteléket. Feltekerjük szorosan a fóliával, a végeket szaloncukorszerűen … Bővebben: Anyukám fóliában sült húsvéti töltött húsa pikáns mártással, galuskával
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba