Baconbe tekert sült burgonya és parmezános édesburgonya
A baconös burgonyához gondosan lesúroljuk a burgonyagumókat. Tálba tesszük, összekeverjük az olajjal, ízlés szerinti mennyiségű sóval és borssal. Hagyjuk a konyhapulton pihenni fél órát. Utána mindegyik szemet belecsavarjuk egy-egy szelet baconbe. Beletesszük egy sütőpapíros tepsibe, és 170 fokos sütőben 45-50 perc alatt ropogósra sütjük. Az édesburgonyához meghámozzuk a zöldséget, felvágjuk vékony cikkekre. Keverőtálba tesszük. Hozzáöntjük … Bővebben: Baconbe tekert sült burgonya és parmezános édesburgonya
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba