Burgonyával rétegzett paradicsomos-húsos ragu
Meghámozzuk a krumplit, felkarikázzuk, és sós vízben megfőzzük. Felforrósított zsiradékon megpirítjuk a darált húst, fakanállal széttörjük a morzsákat. Hozzáadjuk a finomra vágott vöröshagymát és a zúzott fokhagymát, együtt sütjük pár percig. Rádobjuk a felkockázott paprikákat, ráöntjük a paradicsomot, hozzáadjuk a finomra vágott petrezselyem zöldjét. Sóval, borssal ízesítjük. Egy tűzálló formát zsiradékkal megkenünk, és belerétegezzük a … Bővebben: Burgonyával rétegzett paradicsomos-húsos ragu
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba