Csirkés Wellington parmezános burgonyapürével, marinált színes zöldségekkel
Először a marinált zöldségeket készítjük el. Egy fazékban összekeverjük a marinálólé hozzávalóit. A zöldségeket megtisztítjuk, ízlés szerint feldaraboljuk, beletesszük a lébe, sózzuk, borsozzuk, és addig főzzük, míg félig meg nem puhulnak. Kihűtjük, és egy éjszakára betesszük a hűtőszekrénybe. Másnap a gombapép elkészítésével folytatjuk. Két evőkanál zsiradékon megdinszteljük a finomra vágott vöröshagymát. Hozzátesszük a megtisztított, apróra … Bővebben: Csirkés Wellington parmezános burgonyapürével, marinált színes zöldségekkel
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba