Fetával és paradicsommal töltött jércemell amarántos zöldségropogóssal
Fetával és paradicsommal töltött jércemell Négy szeletre vágjuk a csirkehúst, kiveregetjük. A paradicsomokat héjastul apró kockákra vágjuk, összekeverjük az elmorzsolt feátval, sóval, borssal, oregánóval ízesítjük. Egy-egy csíkban rátesszük a hússzeletekre, és feltekerjük. A roládokat becsavarjuk a baconcsíkokba. Egyesével alufóliába csomagoljuk a tekercseket, és 160 fokos sütőben 30 percig sütjük. Kis pihentetés után vastag szeletekre vágjuk. … Bővebben: Fetával és paradicsommal töltött jércemell amarántos zöldségropogóssal
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba