Fogasszeletek burgonyában sütve
A burgonyát enyhén sós vízben, héjában megfőzzük. Hagyjuk kihűlni, majd késsel kis talpat vágunk alá,
hogy a tálon ne billegjen. A kalapját is levágjuk, a belsejét pedig karalábévájóval kifaragjuk. A vöröshagymát finomra vágjuk, kevés zsiradékban megforgatjuk. Hozzáadjuk a kivájt krumpliforgácsokat, az apróra vágott petrezselyem zöldjét, és beleszórjuk a megreszelt sajt felét. Az egészet alaposan összekeverjük, s azon forrón megtöltjük vele a kivájt burgonyákat. A halfilét négy szeletre vágjuk, enyhén megsózzuk, és lisztben meghempergetjük. Az olajat felforrósítjuk, s a halszeletek mindkét oldalát hirtelen elősütjük. A töltött burgonyákat tűzálló tálba sorakoztatjuk, és mindegyikre egyegy halszeletet helyezünk. Tetejüket megszórjuk a maradék reszelt sajttal, végül meglocsoljuk a halszeletek sütése után megmaradt olajjal, ami szépen lecsorog majd a serpenyő aljára, pikáns ízeket kölcsönözve a benne sült burgonyának. A tálat ezután 180-190 fokra előmelegített sütőbe tesszük, s a halas-krumplis finomságot addig sütjük, amíg a sajt a tetején rózsaszínű lesz (kb. 10-15 perc)