Fűszeres almával és krémsajtos mogyorókrémmel töltött táskák
Fűszeres almával és krémsajtos mogyorókrémmel töltött táskák Meghámozzuk az almát, kiszedjük a csutkáját, a gyümölcshúst felkockázzuk. Beleszórjuk egy lábasba, a fajtától és az ízlésünktől függően egy-két evőkanál cukorral édesítjük, őrölt fahéjjal és szegfűszeggel ízesítjük. Pár percig pároljuk, csak addig, hogy az alma kicsit megfőjön, de még roppanós maradjon. Hagyjuk teljesen kihűlni, majd belekeverjük a mandulalikőrt. … Bővebben: Fűszeres almával és krémsajtos mogyorókrémmel töltött táskák
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba