Fűszeres, lassan sült, ropogós libacomb libazsírban pirított burgonyával
A pecsenyéhez apróra vágjuk a zöld fűszereket. A vöröshagymát meghámozzuk, félbevágjuk, a fokhagymának csak a külső, piszkos leveleit szedjük le, egészben kettévágjuk. A combokat bedörzsöljük sóval-borssal, megszórjuk az összevágott zöld fűszerekkel. A sütőtepsibe tesszük, közé dugdossuk a vörös- és a fokhagymát, leöntjük annyi olvasztott zsírral, hogy teljesen ellepje. Alufóliával lefedjük, és hűtőszekrénybe rakjuk egy napra. … Bővebben: Fűszeres, lassan sült, ropogós libacomb libazsírban pirított burgonyával
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba