Gesztenyés töltött pulykamell gránátalmás burgonyasalátával
Nagy szeletekre vágjuk a pulykahúst, és alaposan kiveregetjük. Sózzuk, borsozzuk, hagyjuk egy fél órát pihenni. A darált sertéshúst összekeverjük a finomra vágott vöröshagymával és az áttört fokhagymával. Ízesítjük szerecsendióval, borsikafűvel, kakukkfűvel, petrezselyem zöldjével, sóval és borssal. Hozzákeverjük a felkockázott főtt gesztenyét is. A hússzeleteket megkenjük a péppel, feltekerjük, egyesével alufóliába csomagoljuk. Beletesszük egy kizsírozott kis … Bővebben: Gesztenyés töltött pulykamell gránátalmás burgonyasalátával
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba