Gombás sertéstokány medvehagymás párolt rizzsel
Felcsíkozzuk a füstölt, húsos szalonnát, és egy lábasban a zsírjára pirítjuk. Rátesszük a finomra vágott vöröshagymát, addig pároljuk, míg zsemleszínű nem lesz. Ekkor rátesszük a csíkokra vágott sertéshúst, az áttört fokhagymát, az apróra vágott paradicsomot, paprikát, kevergetve jól lepirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk őrölt pirospaprikával, köménnyel, babérral, szárított majoránnával, átkeverjük. Beletesszük a negyedelt gombát, felöntjük kevés … Bővebben: Gombás sertéstokány medvehagymás párolt rizzsel
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba