Gombás zsemlével rakott csirkemellek
Meghámozzuk a vöröshagymát, finomra vágjuk, és 2-3 evőkanál zsiradékon megpároljuk. Rádobjuk a felszeletelt gombát, ízesítjük sóval, tört borssal, összevágott petrezselyem zöldjével, elmorzsolt szárított majoránnával. Jól összerotyogtatjuk. Közben az összetépett zsemlét tejbe áztatjuk, majd jól kifacsarjuk, elmorzsoljuk. Hozzádolgozzuk az egész tojásokat, a párolt gombát. A csirkemellet kisujjnyi vastagra felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk. Egy kis tepsit kizsírozunk, és … Bővebben: Gombás zsemlével rakott csirkemellek
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba