Hokkaidó-krémleves sült birssel
Finomra vágjuk a vöröshagymát, megdinszteljük az olajon. Hozzátesszük a feldarabolt tököt és a meghámozott, felkockázott édesburgonyát. Pár percig pirítjuk együtt. Sóval, borssal, gyömbérrel, fahéjjal, pici szerecsendióval fűszerezzük. Felöntjük az alaplével, beledobjuk a kakukkfűágakat, és elkezdjük főzni. Körülbelül fél óra főzés után merülőmixerrel pürésítjük. Ha szükséges, keményítővel sűrítjük. Lesúroljuk a birsalmákat, negyedeljük, kiszedjük a csutkát, a … Bővebben: Hokkaidó-krémleves sült birssel
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba