Karalábéfőzelék karalábélevélbe csavart vagdalt hússal
Kiválogatjuk a zsenge, szép leveleket. Sós, forró vízben leforrázzuk, hagyjuk kicsit hűlni. Egy vöröshagymát felaprítunk, kevés vajon megdinszteljük. Rádobjuk a darált húst, sózzuk, borsozzuk, meghintjük őrölt pirospaprikával, és megpároljuk. Ha kész, a reszelt sajttal dúsítjuk. A leszárított karalábélevelekbe belecsavarjuk a tölteléket (mintha töltött káposztát készítenénk), félretesszük, melegen tartjuk. Meghámozzuk a karalábét, centis kockákra vágjuk. Felrakjuk … Bővebben: Karalábéfőzelék karalábélevélbe csavart vagdalt hússal
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba