Kecskesajtos-spenótos quesadilla karamellizált hagymával
A két vöröshagymát megpucoljuk, vékonyan felszeleteljük. Egy serpenyőben felhevítünk egy evőkanál olívaolajat, rádobjuk a hagymát, pár percig közepes lángon dinszteljük, majd megszórjuk cukorral, és alkalmanként megkeverjük. Amint a cukor karamellizálódik, levesszük a tűzről. Megmossuk a spenótot, a szárakat lecsipkedjük. A fokhagymát megtisztítjuk, áttörjük, és forró zsiradékban egy percig pirítjuk, majd rádobjuk a spenótot. 1-2 perc … Bővebben: Kecskesajtos-spenótos quesadilla karamellizált hagymával
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba