Kenyértésztában sült sertéscomb szőlőkompóttal
Kenyértésztában sült sertéscomb szőlőkompóttal A sertéshúst sózzuk, borsozzuk, bedörzsöljük a zúzott fokhagymával, őrölt köménymaggal. Tepsibe tesszük, mellé rakjuk a zsírt, kevés vizet öntünk alá (kb. 2dl-t), és fólia alatt sütőben, 150 fokon 1 óra alatt megsütjük. Ezután a tepsiből kivéve kihűtjük. Közben elkészítjük a kenyértésztát: a langyos tejbe teszünk 1 evőkanál cukrot, belemorzsoljuk az élesztőt, … Bővebben: Kenyértésztában sült sertéscomb szőlőkompóttal
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba