Kolbászos lencseleves krumpligombóccal
A gombócokhoz megmossuk a burgonyát, és héjastul félig megfőzzük. Átöblítjük a lencsét, sós, babérleveles vízben majdnem puhára főzzük. Közben a vöröshagymát meghámozzuk, finomra vágjuk. Megfuttatjuk egy pici zsiradékon, rádobjuk a felkarikázott kolbászt, együtt pirítjuk. Meghintjük egy evőkanál liszttel, rátesszük a zúzott fokhagymát, átforgatjuk, felöntjük 2-3 deci hideg vízzel, csomómentesre keverjük. Hozzáöntjük a forró lencséhez. Belerakjuk … Bővebben: Kolbászos lencseleves krumpligombóccal
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba