Lenmagos leveles tésztában sült csirkemell medvehagymás sajtmártással
Nagyobb csíkokra vágjuk a csirkemellet. Bedörzsöljük sóval, zúzott fokhagymával. A gyúródeszkára kiszórjuk a lenmagot. Ráfektetjük a kinyújtott tésztát, és nyújtófával nyújtunk még rajta, közben jó erősen nyomjuk is lefelé, hogy a lenmagszemek beleragadjanak. Felkockázzuk a tésztát. Minden csirkedarabot egyesével belebugyolálunk. Sütőpapíros tepsire sorakoztatjuk, és 180 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt megsütjük. A mártáshoz megmossuk … Bővebben: Lenmagos leveles tésztában sült csirkemell medvehagymás sajtmártással
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba