Malaccsászár kelkáposztával, gombával, mogyoróburgonyával
Malaccsászár kelkáposztával, gombával, mogyoróburgonyával A malaccsászárt mindkét oldalán sózzuk, majd föltekerjük, szorosan összekötözzük, tepsibe tesszük. Kevés húslevest locsolunk alá, 120 fokos sütőben 2-2,5 órán át sütjük, az elpárolgó levet folyamatosan pótoljuk. Kivesszük a sütőből, lefedjük, 10-15 percet pihentetjük. Átrakjuk egy rácsos tepsibe, és 200-220 fokos sütőben ropogósra sütjük a bőrét. A hagymát finomra vágjuk, kevés … Bővebben: Malaccsászár kelkáposztával, gombával, mogyoróburgonyával
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba