Mogyorós csokitorta

A TÉSZTÁHOZ

Habosra verjük a két egész tojást a cukorral. Beledolgozzuk a lisztet, a kakaót és az olvasztott étcsokit. Papírral bélelt, 24 cm átmérőjű kerek tortaformába töltjük. 180 fokra előmelegített sütőben körülbelül 20 perc alatt megsütjük. Rácson kihűtjük. A töltelékhez feldaraboljuk a csokoládét, gőz felett felolvasztjuk. Hozzákeverjük a Rama Vajas Ízt, a tejet, a porcukrot és a durvára darált mogyorót. A kihűlt tésztát elfelezzük. Az alsó lapra rákenjük a krém felét. Rárakjuk a felső tésztát. Vékonyan megkenjük a mogyorós krémmel. Végül a maradékból rózsákat nyomunk rá. Darált és egész mogyoróval díszítjük.

A TÖLTELÉKHEZ

A DÍSZÍTÉSHEZ

kaloria 540 CAL
ido 65 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.