Mustáros tészta laskagombával

  1. A tojásokat elkeverjük a mustárral, egy csipet sóval és 1 evőkanálnyi olívaolajjal. Hozzáadjuk a liszthez, és az egészet sima, fényes tésztává gyúrjuk. Ha szükséges, kevés langyos vizet adunk hozzá. Fóliába csomagoljuk, és 1 órát pihentetjük a hűtőszekrényben.
  2. A tésztát lisztezett deszkán nagyon vékonyra kinyújtjuk, majd éles késsel metéltre aprítjuk. (Ha van tésztagépünk, azzal is elkészíthetjük.) A tésztát enyhén sós vízben roppanósra főzzük.
  3. Közben megtisztítjuk és felaprítjuk a laskagombát. A felforrósított olajon megpároljuk a finomra vágott mogyoróhagymát a gombával együtt. Hozzáadjuk a zsályát, majd sóval, borssal és citromlével ízesítjük. Végül az egészet összekeverjük a tésztával, és reszelt parmezánnal megszórva kínáljuk.

Eddig szerettük, mostantól imádni fogjuk a zöldborsót!

Paradicsomos csirkecomb tésztával

kaloria 490 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.