Paradicsomos gyöngybab sertésszűzzel, édesburgonyával
Paradicsomos gyöngybab sertésszűzzel, édesburgonyával Sós vízben felrakjuk főni a babot. A szüzet kisujjnyi vastag csíkokra vágjuk, megpirítjuk a zsiradékon. Az édesburgonyát meghámozzuk, és ugyanakkora csíkokra szabjuk, mint amekkorára a sertéshúst vágtuk. Felszeleteljük a lila hagymát, felaprítjuk a rozmaringot. Mindkét zöldséget és a fűszert ráborítjuk a serpenyőben lévő, megpirított sertéshúsra. Ráöntjük a paradicsomsűrítményt, sóval és pici … Bővebben: Paradicsomos gyöngybab sertésszűzzel, édesburgonyával
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba