Paradicsomos, libamájas és fokhagymás babpürés bruschetta
Paradicsomos bruschetta A négybe vágott koktélparadicsomot egy keverőtálban összekeverjük a finomra aprított vöröshagymával, fokhagymával, bazsalikomlevéllel meg az olívaolajjal. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Körülbelül egy órát érleljük a hűtőben, azután tálaljuk. Libamájas bruschetta A libamájat 4 cm-es kockára vágjuk, a felszeletelt fokhagymával, paradicsommal, a finomra vágott vöröshagymával meg a libazsírral együtt az egészet egy sütőtálba helyezzük, … Bővebben: Paradicsomos, libamájas és fokhagymás babpürés bruschetta
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba