Parajjal töltött karajszeletek baconos tejfölmártásban
Parajjal töltött karajszeletek baconos tejfölmártásban Sós-szódabikarbónás vizet forralunk. Leszárazzuk a parajt, megmossuk, majd beledobjuk a forró vízbe. Elkeverjük, és már vesszük is ki (nem kell megvárni, hogy ismét felforrjon a víz). Alaposan lecsöpögtetjük, lehűtjük. 5 dkg puha vajat habosra keverünk sóval, borssal, reszelt szerecsendióval, majd mindezt összeforgatjuk a leforrázott spenóttal. A karajszeleteket kiveregetjük, mindkét oldalukat … Bővebben: Parajjal töltött karajszeletek baconos tejfölmártásban
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba