Forrás: Vidék íze

Pikáns sertésszűz nyárson

  1. A szűzpecsenyét egyforma szeletekre vágjuk. A paprikakrémet összekeverjük az áttört fokhagymával, az olívaolajjal, hozzáadjuk a finomra aprított petrezselymet, majd a masszával megkenjük a húst. A szilvát egyenként szalonnába csomagoljuk.
  2. A sertést és a szalonnás szilvát felváltva nyársra húzzuk, kevés olajjal megkenjük, és körülbelül 7 percig sütjük a grillen. Fűszervajas bagett és ajvár illik hozzá.

Sertésszűz steakburgonyával, zöldségekkel

Borsos sertésszűz

 

kaloria 358 CAL
ido 20 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Vidék íze
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.