Ropogós libacomb hagyományos, gombás-majoránnás töltelékkel
Ropogós libacomb hagyományos, gombás-majoránnás töltelékkel Széttördeljük a zsemlét, beáztatjuk annyi tejbe, hogy jól ellepje. A vöröshagymát meghámozzuk, apró kockára vágjuk, kevés zsíron megdinszteljük. Hozzádobjuk a megtisztított, apróra vágott gombát, pár percig együtt sütjük. Utána hozzákeverjük a kinyomkodott, elmorzsolt zsemlét, a tojást, fűszerezzük összevágott petrezselyem zöldjével, majoránnával, sóval, borssal. A combokat besózzuk. Fellazítjuk a felsőcomb bőrét … Bővebben: Ropogós libacomb hagyományos, gombás-majoránnás töltelékkel
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba