Rozmaringos morzsával sült napraforgómagos karfiol
Rózsákra bontjuk a karfiolt, és enyhén sós vízben blansírozzuk. Leszűrjük, hagyjuk lecsöpögni. A napraforgómagot száraz serpenyőben megpirítjuk. Összekeverjük az apróra vágott rozmaringot, petrezselyem zöldjét a zúzott fokhagymával, a reszelt parmezánnal, a kihűlt napraforgómaggal és a curryvel vagy kurkumával. A felét kávédarálóban átpörgetjük. Egy olívaolajjal kikent tepsibe rakjuk a karfiolt, rászórjuk a kétféle morzsát. Olívaolajjal meglocsoljuk, … Bővebben: Rozmaringos morzsával sült napraforgómagos karfiol
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba