Spárga és újkrumpli krémes zöldborsóöntettel, tojással
Megmossuk a spárgát. Letörjük a fás végét, a maradékot zöldséghámozóval vékonyan meghámozzuk a rügyig. Sós vizet forralunk egy evőkanál citromlével és egy pici cukorral. Pár percre beledobjuk az ötcentis darabokra vágott spárgát, roppanósra főzzük. A főzővizet megőrizve kivesszük a zöldséget, leszűrjük, hagyjuk szikkadni. Lekaparjuk az újkrumplit, kisebb darabokra vágjuk. Beledobjuk a spárga főzővizébe, forrásig főzzük, … Bővebben: Spárga és újkrumpli krémes zöldborsóöntettel, tojással
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba