Spenót gorgonzolakrémben

Spenót gorgonzolakrémben

Megmossuk a spenótot és megtisztítjuk. Az újhagymát
felkarikázzuk, a fokhagymát lereszeljük, a paprikát kicsumázzuk és csíkokra vágjuk. Egy nagy serpenyőben
felforrósítjuk az olívaolajat, beleszórjuk az újhagymát, a
fokhagymát és a paprikát, egy-két percig kevergetve pároljuk, majd több adagban rádobjuk a spenótot, és még
egy-két percig pároljuk, míg a levelek össze nem esnek,
közben sóval, borssal, őrölt csilivel ízesítjük. Beleszórjuk
a vörös lencsét, ráöntjük a fehérbort, és kis lángon négy
percig főzzük. A gorgonzolát felkockázzuk, a tejszínnel
együtt a spenóthoz adjuk, és kevergetve hozzáolvasztjuk.
Friss bagettel tálaljuk.

kaloria 350 CAL
ido 25 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.