Tanyasi kakaspörkölt minden javával, erényével, taréjával és túrós-tepertős, tépett házi csuszatészt
Tanyasi kakaspörkölt minden javával Nem aprózzuk el, veszünk egy egész kakast. Megtisztítjuk, a mellét két-három darabba vágjuk, a combot kettőbe, a szárnyát egészben hagyjuk. A vöröshagymát a sertészsíron megpirítjuk, megszórjuk a pirospaprikával, fölengedjük 1-2 deci vízzel, és kiforraljuk. Ezután beledobjuk a kakasdarabokat, sóval, darált paprikakrémmel ízesítjük, majd fokhagymát meg összevágott fehérpaprikát adunk hozzá. Fedő alatt, … Bővebben: Tanyasi kakaspörkölt minden javával, erényével, taréjával és túrós-tepertős, tépett házi csuszatészt
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba