Tejszínben sütött citromos-bazsalikomos csirke párolt-sült újkrumplival
Mérettől függően félbe- vagy negyedbe vágjuk a csirkecombfiléket. Megsózzuk, és egy nagy serpenyőben kevés zsiradékon mindkét oldalukat megpirítjuk. Hozzáadjuk a meghámozott, nagyobb cikkekre vágott salottahagymát. Ráreszeljük a citrom héját, rászórjuk az összevágott bazsalikomot. Kicsit sütjük mindezt, majd meghintjük a durvára tört narancsos borssal, rálocsoljuk a tejszínt, a citrom levét, és kis lángon addig forraljuk, míg … Bővebben: Tejszínben sütött citromos-bazsalikomos csirke párolt-sült újkrumplival
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba