Felcsíkozzuk a csirkecombfilét, összekeverjük a joghurttal, az olajjal, a fűszerekkel, és egy éjszakára betesszük a hűtőszekrénybe. Közvetlenül tálalás előtt megsózzuk, és egy forró serpenyőben pirosra sütjük.
A hús kisütése előtt minden mást összeállítunk. Először a káposztasalátát készítjük el. Vékonyan felszeleteljük a káposztát, összekeverjük a többi hozzávalóval, és hagyjuk állni legalább egy órát.
A joghurtos öntethez apróra vágjuk a mentát, lereszeljük a fokhagymát, majd mindezt összeforgatjuk a joghurttal, sózzuk és borsozzuk.
A csípős szósz hozzávalóit nagyobb darabokra vágjuk, és egy aprítógépben összeaprítjuk, de nem kell teljesen pépesre forgatni.
Tálalás: egy tányérra teszünk egy adag káposztasalátát, egy adag sült hasábburgonyát, pár levélnyi összevágott jégsalátát, pár karika paradicsomot és uborkát. Rárakunk egy adag sült csirkét, és meglocsoljuk a kétféle szósszal.