Zöldséges lencsesaláta sült virslivel és burgonyával
Zöldséges lencsesaláta sült virslivel és burgonyával A lencsét átválogatjuk, megmossuk, 2 babérlevél és egy karika citrom társaságában sós vízben puhára főzzük. Leszűrjük, lecsöpögtetjük. Felkockázzuk a füstölt szalonnát, kisütjük. A kis szalonnakockákat kivesszük, félretesszük. A szalonnazsíron megpároljuk a vékony fél karikákra vágott vöröshagymát, rádobjuk a megtisztított és felkarikázott vagy felkockázott sárgarépát, petrezselyemgyökeret és zellert, majd puhára … Bővebben: Zöldséges lencsesaláta sült virslivel és burgonyával
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba