Zöldséges libaszárnytő babos-kelkáposztás gerslivel
Zöldséges libaszárnytő babos-kelkáposztás gerslivel Felaprítjuk a vöröshagymát, és libazsíron megdinszteljük. Rádobjuk a megtisztított szárnytövet, sózzuk-borsozzuk, mellédobjuk a megtisztított, zúzott fokhagymát, és fedő alatt puhára pároljuk. Időnként ránézünk, megkeverjük, öntünk alá egy kis vizet vagy zöldségalaplevet, ha szükséges. Egy másik edényben sós vízben megfőzzük a babot. Ha már majdnem kész a szárnytő, rádobjuk a megmosott árpagyöngyöt, … Bővebben: Zöldséges libaszárnytő babos-kelkáposztás gerslivel
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba