Így tegyél el friss zöldfűszert télire! 4 egyszerű tartósítási tipp
Hűtőszekrényben: Összegumizott nejlonzacskóban vagy folpackba csomagolva a zöldségesrekeszben 1 hétig elállnak. [eadvert] Olajban: Durvára aprítva olíva- vagy napraforgóolajban 5 hétig eltarthatók. Mutatós üvegben a konyha díszei lehetnek így. Szárítva: Az összekötött fűszercsokrot meleg, jól szellőző helyen kb. 2 hétig szárítsd, majd üvegedényben, összemorzsolva tárold. Kb. 1 ek szárított felel meg 2 ek frissen felaprított zöldfűszernek. … Bővebben: Így tegyél el friss zöldfűszert télire! 4 egyszerű tartósítási tipp
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba