Bazsalikomos karalábéfőzelék zöld fűszeres burgonyás borjúgombóccal
Meghámozzuk a karalábét, felszeleteljük. Egy nagy serpenyőben elkezdjük párolni a vajon. Ha már félig megpuhult, hozzáadjuk a félkarikákra vágott vöröshagymát is. Rászórjuk a finomra vágott bazsalikomot és petrezselymet, sózzuk, borsozzuk. Ha már majdnem kész, ráöntjük a tejszínt, és forraljuk még vagy öt percig, fedő nélkül. Megfőzzük a krumplit. Még forrón meghámozzuk, áttörjük. Kiterítjük, hogy kigőzölődjék. … Bővebben: Bazsalikomos karalábéfőzelék zöld fűszeres burgonyás borjúgombóccal
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba