Csirkecomb paradicsommal, padlizsánnal, olívabogyóval, kapribogyóval
Besózzuk a combokat, rászórjuk az összeaprított zsályát, bazsalikomot, összekeverjük fél deci olajjal, és egy éjszakára a hűtőbe rakjuk. Másnap a nagy paradicsomok héját bemetsszük, forró vízbe mártjuk, meghámozzuk. A húsát belekockázzuk egy kis lábasba, és kis sóval, borssal összerotyogtatjuk. A csirkecombokat átrakjuk egy sütőtálba. Rákanalazzuk a paradicsomragut. A lila hagymát meghámozzuk, felaprítjuk, a padlizsánt héjastul … Bővebben: Csirkecomb paradicsommal, padlizsánnal, olívabogyóval, kapribogyóval
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba