Csirkecomb paradicsommal, padlizsánnal, olívabogyóval, kapribogyóval

Besózzuk a combokat, rászórjuk az összeaprított zsályát, bazsalikomot, összekeverjük fél deci olajjal, és egy éjszakára a hűtőbe rakjuk.

Másnap a nagy paradicsomok héját bemetsszük, forró vízbe mártjuk, meghámozzuk. A húsát belekockázzuk egy kis lábasba, és kis sóval, borssal összerotyogtatjuk.

A csirkecombokat átrakjuk egy sütőtálba. Rákanalazzuk a paradicsomragut.

A lila hagymát meghámozzuk, felaprítjuk, a padlizsánt héjastul felkockázzuk. Mindezt összekeverjük, hozzáforgatjuk az olaj- és a kapribogyót, valamint a koktélparadicsomokat. Egyenletesen elosztjuk a paradicsomos csirke tetején.

Alufóliával lefedjük, és 170 fokos sütőben körülbelül 90 percig sütjük.

kaloria 510 CAL
ido 180 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.