Magazin

Hétköznap, munka és család mellett nem jut túl sok idő egy-egy meleg vacsora elkészítésére. Ilyenkor kerülnek elő a villámgyors tésztás fogások.
Friss, zsenge, abszolút ingyen van, és ha jó helyen szedjük, nem lesz benne semmiféle vegyszer sem. Csupa vitamin és ásványi anyag, nem is hizlal, finom is, több csalánt kéne ennünk.
A tojásos nokedli hamisítatlan tavaszi, kora nyári fogás, aminek sokan nem mernek nekikezdeni, inkább a nagyinál vagy az anyukájuk asztalánál eszik. Ha betartunk néhány alapszabályt, és nem csukjuk be a szemünket a félelemtől, hogy vajon sikerül-e, a nagyi sem fog belekötni a végeredménybe!
A krumpli a kedvenc köreted, de főzve vagy sütve kicsit már unalmas? Készítsd el kevés munkával látványosan! Az elegáns hercegnő burgonya sültek, szaftos húsok, halak mellé egyaránt kiváló.
Kinek a pap, kinek a papné. A magyaros rizses húsnál a rizst puhára és pergősre készítjük, úgy keverjük-főzzük össze mindenféle földi jóval. Az olaszos rizottó nagyon szaftos, kanalas étel, a roppanósra főzött rizs rengeteg folyadékban ücsörög, természetesen itt is kiváló kíséretben. Két nagy klasszikus következik, pár jó tanács kíséretében.
Az illatos medvehagymát nemcsak salátákhoz, levesekhez használhatjuk, hanem rendes, emberes fogásokhoz is. Nagyon jól ízesíti a töltött húsokat, és kiválóan ízesíthetjük vele a köreteket is. Nagyon rövid ideig kapható frissen, ki kell használni a kurta szezont.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.