Magazin
A muffin és a krémmel turbózott változata, a cupcake a kezdő cukrászok álma. Az alap, a kevert tészta gyakorlatilag elronthatatlan, és a habkorona is általában elég egyszerű, csupán a habzsák használata okozhat némi gondot. A díszítgetés már játék. A végeredmény pedig lenyűgöző. Húsvéti változatokat mutatunk, édes mind.
A friss spárga is a tavasz, nyárelő örömei közé tartozik. Ha kapunk, nyugodtan együk hetente többször is, hiszen ezt az ízt és állagot az év többi felében nem tudjuk megkapni, sem a fagyasztott, sem a konzervspárga nem hasonlítható a frisshez. Adunk pár rém egyszerű és gyors receptet, vasárnap köret, hétköznap egy salátával főfogás.
Hagyományos ízek, amelyekért hagyományosan mindnyájan odavagyunk. Sonka, tojás, karaj, ezek a húsvéti ebédek, vacsorák főbb összetevői. Az elkészítési módok ugyan nem szokványosak, de az ízek ismerősek, valószínűleg mindenkinek ízleni fognak, ráadásul a hozzávalókért sem fogjuk otthagyni a fél fizetésünket a boltban. A menüsor mindegyik része elkészíthető előre is, tehát vendégfogadáshoz is ideálisak.
Mostanra kiderült, hogy az egyik nem eszi meg az iskolai reggelit, a másik meg farkaséhesen esik haza az edzésről, szóval szükségünk van pár gyerekbarát, azonnal bekapható finomságra. Ha összedobunk néhány gyors házi szendvicskrémet, és mindig van otthon friss péksütemény vagy kenyér (a legjobb persze a házi), akkor nem fogunk zavarba jönni ilyenkor sem.