Magazin

Nagy divatja van a házi ételízesítőknek, jogosan. Természetesen a boltik között is találunk tartósítószer- és ízfokozószer-menteseket, de otthon is nagyon könnyen elkészíthetjük a saját változatunkat.
Távoli vidékek
Amikor eljön az október, Bajorországban a korsókban habzik az imádott árpalé, megrakják a tálakat ropogós bőrű, szaftos sültekkel, sörretekből készült salátával, gombócokkal és egyéb mennyei falatokkal. A bajor Oktoberfest a kulináris élvezetek csúcspontja.
Hetedik alkalommal szervezte meg a Magyar Sajtkészítők Egyesülete a Sajtmustrát, ahol szakmai zsűri dönt az ország legjobb sajtkészítményeiről. A magyar sajtok legnagyobb seregszemléjén három kategóriában kerültek kiválasztásra a legjobb minőségű sajtok.
Így ettek ők!
Elvis Presley milliók bálványa volt. Sármos, helyes fiatalemberként állt a színpadra, de csak kezdetben. Halála előtti években alaposan elhízott, köszönhető volt ez az életvitelének, melyben a kiadós, kalóriában gazdag ételeket sem vetette meg. A banánt például bacon szalonnával ette...
Gyűjtemény
Mi kerüljön a rántott hús, a pörkölt, vagy a flekken mellé az asztalra? Mindegy, hogy rizst, zöldséget, krumplit, vagy gombócot készítene köretnek a hétvégén, mindenre van pár jó ötletünk! (Kattintson az étel nevére, és eljut a recepthez!)
Mi volt előbb?
Október 11-én a Tojás Világnapja van. Rántva, főzve, sütve, töltve... ezernyi módon elkészíthetjük a tojást. Ám a még ma is számos tévhit kering erről az élelmiszerről, amit érdemes tisztázni. Aztán jöhetnek a receptek!
Készítse el otthon
Nehéz bizony! Főleg akkor, ha otthon készítjük el, és kicsit turbózunk a recepteken. Jöjjenek a kedvelt menzakaják, amiket azért otthon is szívesen fogyasztunk! (Az ételek nevére kattintva eljut a receptekhez!)
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.