A só a legsokoldalúbb tagja a fűszerespolcunknak, bár kétség kívül ez a legegyszerűbb is… Szinte minden fűszerkeveréknek elmaradhatatlan összetevője, magában használva pedig már egyetlen csipet is elég lehet ahhoz, hogy előhozza a vágyott ízeket a tojásból, az avokádóból, de még a csokis desszertekből is! Az ízek fokozásán túl a konyhasót, azaz a nátrium-kloridot még rengeteg módon hasznosíthatjuk a konyhában. Íme 9 szuper tipp, nem ételízesítéshez!
Magazin
Itt a farsang, áll a bál! Persze mindez szigorúan zárt körben, kis létszámmal, családi körben. Szerencsére ennek az időszaknak az emblematikus ételeiről nem kell lemondanunk (csak a nagyszabású bálokról), otthon azt ehetünk, amit csak akarunk. Játszanak velünk, főzzenek elegáns báli menüt a családnak, süssenek fánkot, többfélét is. A street foodra vágyó ifjúságnak pedig süssenek velünk pirított csirkecsíkokat izgalmas köretekkel, mindehhez remek ötleteket adunk.