Magazin

A csirke igazi jolly joker, ha húsételekről van szó. Bár önmagában nincs benne semmi izgalmas, de kiválóan fűszerezhető, rengeteg szósz illik hozzá, és gyorsan elkészül. Ahhoz, hogy kihozzuk belőle a maximumot, hasznos lehet néhány jól bevált tipp, amelyet bármikor bevethetünk.
Egyre többen hagyják hátra a nyüzsgő és sokszor megterhelő városi életvitelt és döntenek a nyugalmas, természetközeli és emberi léptékű vidéki lét mellett. De vajon milyen az élet egy mindentől távol eső tanyán? Valóban szükséges lemondani az összes kényelemről a feltöltődés érdekében? Képesek lehetünk önfenntartó gazdaságot vezetni és a saját magunk által megtermelt alapanyagokból készült ételekkel ellátni családunkat? Cikkünkben olyan hasznos eszközöket mutatunk be, amelyekkel sokkal komfortosabbá és biztonságosabbá tehető a vidéki élet!
Receptekkel!
Ekler, képviselő fánk, profiterol... Csak néhány népszerű édesség, amely égetett tésztából készül. Hoztunk néhány tanácsot, hogy mindenkinek sikerüljön a tökéletes égetett tészta!
Imádjuk az újkrumplit, de utáljuk tisztítani. Sok helyen árulnak tisztított, zacskózott gumókat, de nem javasoljuk a használatukat, a héj nélküli ácsorgás során elveszítik a beltartalmuk és ízük nagy részét.
A friss spárga is a tavasz, nyárelő örömei közé tartozik. Ha kapunk, nyugodtan együk hetente többször is, hiszen ezt az ízt és állagot az év többi felében nem tudjuk megkapni, sem a fagyasztott, sem a konzervspárga nem hasonlítható a frisshez. Adunk pár rém egyszerű és gyors receptet, vasárnap köret, hétköznap egy salátával főfogás.
A legtöbb recept tele van olyan kifejezéssel, amit vagy pontosan értünk vagy sem, vagy tudjuk hogyan csináljuk és miért vagy sem. A leggyakrabban előforduló szófordulatokhoz adunk egy kis magyarázatot, hogy minden sütemény a lehető legjobban sikerüljön.
Nagyon szeretjük a főzelékeket, de csak feltéttel. A nem túl fűszeres, lágy textúrájú étel kíván maga mellé valami ropogósat, fűszeresebbet, laktatóbbat, így lesz komplett az étkezés.
Burgonya
Imádjuk sütve, főzve, tepsiben pirítva. Egy magyar éves krumplifogyasztása 60 kiló. Ám ezeket az infókat jó, ha tudod a kedvenc köretünkről!

Ezek is érdekelhetnek

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.