Magazin
Egyre többen hagyják hátra a nyüzsgő és sokszor megterhelő városi életvitelt és döntenek a nyugalmas, természetközeli és emberi léptékű vidéki lét mellett. De vajon milyen az élet egy mindentől távol eső tanyán? Valóban szükséges lemondani az összes kényelemről a feltöltődés érdekében? Képesek lehetünk önfenntartó gazdaságot vezetni és a saját magunk által megtermelt alapanyagokból készült ételekkel ellátni családunkat? Cikkünkben olyan hasznos eszközöket mutatunk be, amelyekkel sokkal komfortosabbá és biztonságosabbá tehető a vidéki élet!
A friss spárga is a tavasz, nyárelő örömei közé tartozik. Ha kapunk, nyugodtan együk hetente többször is, hiszen ezt az ízt és állagot az év többi felében nem tudjuk megkapni, sem a fagyasztott, sem a konzervspárga nem hasonlítható a frisshez. Adunk pár rém egyszerű és gyors receptet, vasárnap köret, hétköznap egy salátával főfogás.