Magazin

Akinek a Kockásfülű nyúl jut eszébe a nyusziról, annak valószínűleg nem a nyúl húsából készült ételek a kedvencei, de sokan vannak, akik nem mondanak nemet egy ízletes nyúlpaprikásnak. 
Mi legyen a vacsora?
Szeretjük a paprikás kolbászt, de nemcsak felkarikázva, kenyérrel fogyasztva, hanem a vacsorába belesütve, főzve is imádjuk. Hoztunk is tíz receptet kolbásszal! (Az étel nevére kattintva eljut a recepthez.)
Töri
Déryné Széppataki Róza, a vándorszínészet korának legnépszerűbb színésznője részletesen megemlékezik naplójában arról a gasztronómiai élményről, amikor először volt módja megkóstolni a kolozsvári rakott káposztát. E népszerű étek azonban –­ neve ellenére ­– talán nem is kolozsvári eredetű.
Kisokos
Ínyencek által jól ismert a sokféleképpen elkészíthető sárga rókagomba. Nálunk elsősorban tölgyesekben, bükkösökben, meleg és esős nyári-őszi hónapokban lelhető fel .
Süti
Készülhet tökkel, csokival, gesztenyével, de különböző gyümölcsökkel és magokkal is! A kuglóf az őszi-téli hónapok kedvelt desszertje! (A kuglóf nevére kattintva eljut a recepthez!)
Pipi
Ezekkel a csirkés receptekkel, még 60 percet sem kell a konyhában töltenie, és mennyei vacsorát varázsolhat az asztalra. Felejtse el, hogy gyorsan, csak a szendvics készül el! (Az étel nevére kattintva eljut a recepthez!)
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.