Magazin

Interjú
A legegyszerűbb étel is lehet felejthetetlen – vallja Halász Judit, aki gyerekként nem evett meg semmilyen levest, de egy jó libacombért beadta a derekát. Az egészséges konyha híve, ám ez nem azt jelenti, hogy egy finom salátára ne kerülhetne pirított szalonna.
Ízek nyomában
Juhászmetélt, Bácskai rizses hús, belga csokitorta... Sok-sok módon nevezzük el az ételeinket. Van, hogy a helyről, ahonnan ered, van, hogy egy népcsoportról. De honnan ered a pincepörkölt elnevezés? Mi jut róla az emberek eszébe, kik fogyasztották, és változott e valamit a recept az elmúlt években?
Sok-sok recepttel
Kisasszony havától a Mikulásig készültük receptekkel olvasóinknak, a Vidék íze új különszámában! Olvasson bele tartalmunkba online, és keresse lapunkat az újságosoknál!
Sütikbe velük!
Biztos találkoztak már ezekkel a magokkal a nagyobb élelmiszer-áruházakban, zöldségeseknél. A jól megszokott dió, mogyoró, pisztácia, mandula mellett érdemes ezeket is megkóstolni.
Süti
Tökkel, almával, mákkal, túróval...a rétest ezernyi finomsággal megtölthetjük, de mennyire jól ismerjük ezt a népszerű süteményt?
Burgonya
Imádjuk sütve, főzve, tepsiben pirítva. egy magyar éves krumplifogyasztása 60 kiló. Ám ezeket az infókat jó, ha tudja a kedvenc köretünkről!
Becsengettek!
Vége a nyárnak, indul az iskola! Örök kérdés ilyenkor, hogy mégis mi kerüljön az uzsonnás zsákba? Hoztunk néhány különleges variációt, mert legyen szó szendvicsről, vagy házi péksüteményről, mindig finomabb az, amit otthonról visz az ember. (Kattintson az étel nevére a receptért!)
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.