Cukkinis bundában sült szűz burgonyás gofrival és zöld fűszeres párolt zöldségekkel
Bő ujjnyi csíkokra vágjuk a lehártyázott szüzet. Besózzuk, hagyjuk állni, míg összeállítjuk a bundát. A lisztet meg a keményítőt kevés hideg vízzel csomómentesre keverjük. Beleforgatjuk a két tojássárgáját, a megmosott, héjastul lereszelt cukkinit, a zúzott fokhagymát. Ízesítjük még a masszát a nagyon finomra vágott friss vagy elmorzsolt szárított zöld fűszerekkel, sóval, borssal, végül beledolgozzuk a … Bővebben: Cukkinis bundában sült szűz burgonyás gofrival és zöld fűszeres párolt zöldségekkel
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba