Diós-mandulás gombafasírt zöldborsós karfiolrizzsel
Megpucoljuk, összevágjuk a gombát, a vöröshagymát és a fokhagymát, pár evőkanálnyi olívaolajon mindezt együtt addig sütjük, míg az összes levét el nem fövi. A diót, a mandulát, a sörélesztőpelyhet aprítógépben durvára morzsásítjuk. Összekeverjük a kihűlt gombapéppel, beleforgatjuk a nyílgyökérlisztet, az összevágott petrezselyem zöldjét, fűszerezzük. Jól összegyúrjuk. Végül vizes kézzel kis fasírtokat formázunk. gy nagy tepsibe … Bővebben: Diós-mandulás gombafasírt zöldborsós karfiolrizzsel
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba