Diós-sütőtökös tagliatelle sült gesztenyével, balzsamos céklával
Legalább két órára beáztatjuk a gesztenyét, majd mindegyiket bemetsszük. Sütőpapírral bélelt tepsiben 250 °C-ra előmelegített sütőben 20 perc alatt megsütjük. A sütőtököt feldaraboljuk, sütőpapírral kibélelt tepsire fektetjük a szeleteket, sózzuk, borsozzuk, ráfektetjük a zsályát, két evőkanál olívaolajat csepegtetünk rájuk, és 190 °C-os sütőben 40 perc alatt puhára sütjük. Ezután a sütőtök húsát kikanalazzuk, és az … Bővebben: Diós-sütőtökös tagliatelle sült gesztenyével, balzsamos céklával
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba